Har prov imorgon ..


<3


The black dahlia

Efter en ute kväll med jobbet igår har jag nu lagt mig i systers soffa för att kolla på the black dahlia och dela ben&jerry glass . Stackars min lilla sjukling


Sipprar banana mmm

 
Har fikat imponerande mycket de här dagarna.. Banan milkshake måste vara det godaste som finns!! Coffe house i fortsättningen då haha. mmm :D

Det här kan inte vara annat än den bästa skol morgonen någonsin haha..

Kollar på bio sådär på morgonkvisten innan man har vaknat ordentligt. Myyys. Niceville ♥ Hörde nog snyftande i publiken haha.
 
 

Juice ❤❤❤❤


Ruskigt väder

Sov 22 igår ! Tänka sig. Har vridit och vänt mig hela natten utav värk så jag sov över min första lektion imorse.. Är duschad och klar för nästa lektion men då får jag mejl från min lärare att hon är sjuk. Vilken chans att bara få lägga sig i sängen då jag börjag igen gå till 12:30.

Så ska smörja in mig och lägga mig under täcket till transformers nu. Passar bra när jag inte känner mig så pigg och det är ruskigt väder ute.

Kramar. 

Plugg

Jobbigt att vara sjuk när plikten kallar.


Silver och Beighe makes champagne

Nyinköpt bikbok ♥

Luncha


Jobb

Ska dra mig in till stan och jobba strax, så ska se till att få något i magen innan dess. Känns just nu som att jag har överdrivet med tid kvar för jag har så ***** tråkigt men tidsoptimist som jag är så får vi se. Hoppas iallafall att jag hinner uträtta några grejer på stan innan eftersom jag har stängningspasset ikväll.

Kram och puss.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu