Kärlek ♥


Dagen & resten av eftermiddagen

Tisdag, kortare dag idag än vanligt. Behövde inte åka ända till Västermalm på morgonen för historian var inställd. Skönt med sovmorgon! Började morgonen med film på svenskan, lunch, & gick sedan på stan på ekonomin. Läraren kommer bara till lektionen & sen går hon så ?

En tur på stan där alltså. Sen så hade jag matte C klockan 14 & jobbade klart och ikapp med planeringen.

Kände mig flitig idag. I tid först på morgonen & sedan så går det bra för mig på matten jag följer planeringen som alla andra för en gångs skull & bestämde mig för att skriva ekonomi A prov på fredag & har då dessutom två redovisningar den dagen & efter så har jag möte med min Syo för valen av kurser som kommer nästa termin.

Har varit på mataffären och handlat youghurt & åkte sen hem. Ska plugga lite på ekonomin nu & övriga läxor & senare ska jag städa för min favorit kommer & tillbringar natten med mig. ♥

23:38

Lyckan man har när man ingen letar måste vara det allra finaste som finns.

Baby, I, Love you, I need you here, near me all the time

Masterpiece

Friendzone

Kollar på friendzone & äter ananas. Det är så bra !! Jag tror att den bästa förhållandet startar med vänskap. Äslar MTV.

Ska fixa mig & kanske äta något innan jag drar till gymmet med en vän. Har ett litet problem att jag tror att jag har mina idrottskläder i skåpet på skolan. För jag har ju inte haft någon skola idag. Men får ta något annat. Känner mig pepp.


Jag har mest sett tjejer som överraskar killarna. Jag gillar det. De lyssnar på varandra på riktigt. ♥

En ideal söndag

Solen har värmt idag, vaknade under mitt duntäcke imorse & var tvungen att öppna altandörren & fönstret för att mitt rum var som en bastu. Har varit ute & tagit en lååång promenad med mamma idag. Det var riktigt skönt & känner att min kropp behöver röra på sig så imorgon ska jag till gymmet också. Imorgon är jag "ledig" så planerar på att inte göra något arbete alls ikväll.


För kvällen : Hemmagjord prinsesstårta till besök senare & kvällens läsning !



Nja

Motivation.

Week -end

Fredag, Är på ibisa-nånting hotellet i stan & ska möta upp min pojkvän snart som jag saknar supermkt medans min kompis stannar här & väntar på sin. ♥ Vi fixar & trixar på hotellrummet för att göra det mysigt.

Äntligen är veckan slut !!!!

Efter en varm dusch

Har sovmorgon idag till halv 11. Men ska försöka ta mig till skolan till nio & börja med ekonomiplugg. Sedan blir det film på engelska & sedan slutar jag för dagen ! Vi har friluftsdag på måndag också så verkar som att det blir en långhelg. Nice.

Har ingen aning vad jag ska ha på mig idag. Har nyss kommit ut ur en varm dusch & ska börja fixa mig.


puss♥

Grått & trist

Riktigt grått & trist i sundsvall idag.

RIKTIGT.


Kärlek i regnet, kylan & blasket. ♥

Min start på dagen

Godmorgon. Jag har äntligen fått tillbaka min dator sen inlämningen ♥ Ska spara mina dokument på min användare den här gången så de inte riskerar att försvinna som jag var rädd för denna gång. Trodde allt mitt arbete skulle gå till spillo.


Otur denna morgon. Jag kommer trött men klar i tid till skolan idag, 5 minuter sent som max, & hälsar på en klasskamrat som står utanför skolan & röker. Hon hade riktigt stora solglasögon på sig men inbillade mig att det var hon. Tydligen var det inte hon märkte jag när jag fick kalla handen. HAHA ! Tjejerna här på hedbergska är så himla dryga, viktiga & dömmande. De är riktigt stela. De kan vara trevliga men är verkligen INTE öppna. Själv vill jag verkligen inte att folk ska se mig så. Jag vill inte ses som nonchalant & dryg. På det så var min franska inställd för min lärare är sjuk. Har vanligt sånna långa torsdagar så sorger min sovmorgon ! :(

Lång dag idag känner jag.

B loser

Hej bloggen ! Har suttit & snyftat & ätit köttbullar till Biggest loser på tv nu en timme :( Det är i slutet när de får en make-over & träffar sina partners & firar sin viktnedgång. Det är rörande ! Gillar hur jag sitter & äter till detta också.

Vill också gå ner lika mkt i vikt & förändra min värld sådär.

Ska iväg till bussen om en timme så ska jag & bf iväg på bio !! ♥ Safe House blir det.

Ha en trevlig vardagskväll. Kyssar

Kvällskvisten

Snart engelska plugg ..

UF

Imorse kände jag att det var en del jobbiga lektioner som rullade på under dagen men när jag kommer till skolan så säger Rojda att lektionerna är inställda för det är UF mässa ! Så där har jag varit till klockan 3 idag. Jag fick mina tänder polerade & kollade runt på företag som hade ställt ut stånd & anonenserade om att de behövde arbetskraft och endel ungdomar som ställde ut sina UF -företag.


Hela mässan är mest som en mötes plats då de flesta kommer hit så det var vänner runt alla hörn & vi provade massa saker & snodde med oss buntar av fruktkola från utställningarna & blev spådda av en spå-tant haha.



Hade planer imorgon men nu känner jag att inga utav dessa kommer bli av. Tråkigt men pappa lovade nyss att vi skulle åka till birsta någon dag framöver för att kolla efter en vårjacka & allt som pappi lovar går igenom ! ♥

Tattoo

Godmorgon bloggen. Sitter på Historian på västermalm just nu där det idag dök upp typ 5 personer. Idag är det vårmessta så treorna är borta. Min klass ska dit senare klockan 12.

La mig så tidigt igår & ändå så hade jag svårt att kliva upp imorse. Vill vara tillbaka på mitt rum nu & platta & borsta igenom mitt hår & äta något. Kom nämligen väldigt sent imorse men trotts det han jag duscha & så.

När jag fyller arton vill jag också skaffa en tattuering vid axeln såhär. Riktigt fint.

Bilder från miss sweden som du kommer till om du trycker på bilderna.

Har saknat min syster

Jag svarar att det blir nånggång kanske. Alltså inte imorgon, eller denna vecka eller aldrig någonsin ...
/sophia e

Supersnabb helg

ååååå har helt glömt att uppdatera här. Jag var hos pojkvännen igår & kom hem vid 1 idag. Har haft familjebesök sedan dess & bakat semlor !! :)

Har varit en bra men snabb helg. I fredags var Sara & Maryan här. Slutade med att jag & maryan tog en sen nattpromenad & att Sara åkte hem till sig. Lördag, var jag med Rojda på sug-tjej-mässan som vi lämnade tidigt för birsta & kollade runt på kläder. Sen natta jag hos min prins. En helt vanlig helg för mig. Nu sitter jag & kikar på kläder & skor & väskor i sängen då det är det ändå som finns i huvudet just nu men ska snart lägga mig med franskan. Samtidigt vill jag inte sega ihop här i sängen då jag har varit riktig pigg idag. Vill upp & röra på mig innan jag ska sova.

Vad har ni gjort ? ♥

pussar

Ny sommarklänning

 


Vitt stickat

Hej bloggen. Sitter nu & kollar på Filmen om Johny Cash, Walk the line. Hur bra som hellst men tror jag ska dissa den för en dusch istället ! Vill sova tidigt ikväll. Mmmmm sovaaa ! ♥

Fin till sommaren ?

Köra snart :D

resize_image_-16 (MMS)

Köra snart :D


Från mitt hjärta på alla hjärtans

Känner att jag har varit täppt i näsan idag & hållt tillbaka nysningar. Tror jag är påväg att bli sjuk. Inte förvånande då de flesta runt omkring mig är det.


Ska dra ihop något nu, är småhungrig. pussar



Älska livet trotts motgångar

Ha en fin dag ♥

Alla ♥ dag

Pussa lite extra på din favorit idag om du kan ♥

Gives me calm

Talang. J COLE ♥

Why I HATE Religion

"Religion says slave, Jesus says son. Religion put you in bounded, Jesus sets you free. Religion makes you blind, Jesus makes you see. "


Gud så vackert. Jag tror på Jesus men inte på gud. Ingen bibel , ingen kyrka säger åt mig vad jag ska göra. Men fan Jesus måste ha funnits.

En vanlig måndag

En helt vanlig dag idag.

Ska försöka sova innan tolv ikväll & ska nu sätta igång med lite geografi. Något vill jag få gjort idag.

Kolla in mina beauties som kom på posten idag ! :) Hade fått hem dem innan men i en för tight storlek så nu har jag väntat, väntat & väntat på att skorna ska komma in då de varit slutsålda i snart en månad. Men nu är de äntligen hemma ♥ 




hihi


Min vanliga söndags titt

Jag har börjat få intresse för skor !

Jag har nyligt köpt par nude pumps men kikar också runt på olika färger som rött & blått. Är säker på att jag aldrig kommer kunna gå i mina vackra beigha pumps som snart dyker upp på posten så letar runt efter en kortare klack modell. Tio centimeter är ju okej ?
Dessa var attans vackra ♥


Finaste


10 års kalas

Min pojkvän har precis dragit iväg & snart ska jag iväg till min lilla kussin som ska ha familje-kalas för hennes 10:års dag som är på tisdag, alla ♥ dag. Så det blir tårta & mys denna söndag med familjen.

Känner verkligen att jag älskar min pojkvän så obeskrivligt mycket. Kände det när jag hade honom hos mig igår. Riktigt tur jag har. Vet ingen i min närhet som inte tycker om honom. Vi har nu varit tillsammans i mer än nio månader. Hur gick det till? 



Nu drar jag iväg, pussar! ♥

Drar iväg



Hem inspiration

Kom nyss hem från stan. Ska laga mat nu då magen kurrar & funderar om det är något särskilt som jag vill göra ikväll.

Vill lämna tillbaka mina tapeter & köpa en nya matta, gardiner , kuddar allt .. Funderar över vilka färger jag ska sattsa på ? Vill ha ungefär champagne färger som grund & bara tyg & mysigt i varma olika färger.


SEXIGA SPIKE HEALS


CHILL DAG

Matte idag 10:10 sedan hål till klockan 13. Då är det "konsär" i tonhallen till 14 då jag slutar. Imorse när jag vaknade i skönsberg hos min pojkvän så var jag nära att strunta i matten där ett tag när vi drog oss i sängen på morgonen. Men icke ! 

Efter skolan var jag till synoptiken för att få en synkontroll som jag ska skicka till transportstyrelsen. Var på stan till 5 med en vän då jag senare följde med mamma en sväng för att kolla efter skor.

Vad jag kom hem med:Bikinin & den aprikos färgade tröjan kom som present på posten idag & i förrgår!

Handledarutbildning i 3 timmar .. :(


Semlor i kafeterian

Kommer bli en riktigt lång dag idag. Jag var hos tandläkaren igår & funderar starkt på att bleka mina tänder. Vad tror ni?

Idag är det tisdag & semlorna kommer in till kafeterian på hedbergska. Kafeterian var inte öppen när vi var där idag så jag erbjöd dubbla priset & då gav dem efter. Semlor är det goodaste som finns ! hihi. Ska till körskolan idag på handledarutbildningen. Tråkigt att gå ensam men men. Vet inte om jag orkar hålla mig fokuserad de 3 timmarna men vi får se. Halv nio kommer jag vara helt slut. Men kommer få somna med min pojkvän senare ♥


Allt med grädde på .. ♥

Veckostart

Jag är dyrbar och känslig och därför tar jag hand om mig själv. Jag är stolt över mig själv och det jag gör och därför låter jag ingen säga åt mig annat.

Har lyssnat igenom min gamla Spotify lista. Jag säger bara ååååå vilken bra musik smak jag har !! Alla dessa låtar är reapete låtar som jag kan lyssna på veckor i sträck. Hahah hittade även musik från långt tillbaka som bidrog till min självsäkra attityd (ha-ha). Åsido saknar jag den, de vill säga även fast den självsäkra fasaden var fejk.

Presenterar den för er !


Grand torino

De sista timmarna av denna söndagen har jag suttit & gråtit till denna filmen!! Ni måste bara se !!!



Grattis min älskade

Ser ni vem som är vem ? haha ärligt.
Moa gummsan, min dator är ganska rensad så jag hittade ingen bild på oss för de är sparade någon annanstanns! Men audrina är ju inte helt olikt. Älskar dig bästa bästa. Grattis på födelsedagen syster ♥

-


Ingen toppen vecka

Hej bloggen ! Jag sitter på historian nu och är avslappnad och trött efter ett idrottspass på skridskobanan, haha. Jag längtar tills vi slutar så jag kan få komma hem & koka mackaroner & äta semlor. mmmmmmm är hungrig som fan.

Har varit en jävligt jobbig vecka för mig. Längtar till helgen så jag kan få slappna av så blir det roligare saker till nästa vecka. Jag ska bl a gå på handledar utbildning på körskolan så är det bara att vänta in körkortstillståndet så är det bara att börja köra sedan! Mitt mål är att ta körkort till sommaren n är jag fyller 18.


Å ska slakta(pojkvännens uttryck som jag förövrigt saknar jättemkt) min semla i kylen när jag kommer hem.

pussar

Sexigt till sommaren

Alla som känner mig vet att jag är knäsvag för klänningar. Köpte en i rött. Blir retur på den om jag inte lyckas klä upp den vackert. Men håller tummarna en sålänge !



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu