Ligger i solen & chillar med skolböckerna ♥

Tanken är att inte röra mig från altanen än på ett bra tag. ♥ Jag vänder på mig & tar magen uppot när jag tar en pause från läsandet haha!

Mors dag ♥

Firade faktiskt jag, min syster och min mamma igår i systers lägenhet då vi bjöd på middag & köpte blommor & kollade på melodifestivalen. Jobbade hela dagen igår så det fick bli firande på kvällen.
Finaste mamma .
Efterrät tiramisu eller vad det kallas, med hallon.

yummmi

Havrefras är bästa alternativ flingor till frukost eftersom det innehåller havre och lite socker samt salt.

Eurovision på tv

Brukar inte kolla men eftersom det är självklart att Loreen ska kamma hem priset så är det roligt att följa. Talangen vann, så nästa år kommer tävlingen till Sverige!

Upp & jobba !


23 grader i stockholm idag ..

Skola, skola, skola.. Min hjärna har redan tagit sommarlov. Men nästa vecka ska allt vara klart & då slipper jag sätta min fot i skolan på lääääääänge. & jag har dessutom kanske nya, bättre planer för nästa skolår! :) Har inte jobb denna vecka förns på lördag. Men det är en ganska bra grej, för jag kommer vara söndersliten när det här är klart.

Kenza skriver i hennes blogg att det är 23 grader i skuggan i Stockholm .. (U)

J'adore mon lit

gräset är alltid grönare på andra sidan. .. .

TRENCH COAT

♥♥


check √

20 MAJ 2012


Best feeling ♥


Uppdrag granskning !

http://svt.se/ug/muslimska-ledare-uppmanar-kvinnor-till-underkastelse

USA ♥

åååå kolla Sverige börjar härma USA & i skönhetsvärlden i och med att det börjar säljas containers, förvaring för cosmetics. Nu behöver man inte längre köpa in ett par lådor från Amerika lixom :D

Väntar nu på Sigma borstar som ska komma om några veckor. :) Just nu är de i Chicago, önska att man var där eller(a). Sigmas borstar finns att köpa på svenska sidor men dessto dyrare & bara utvalda borstar säljs.


BANTNING

Har jobbat & varit i skolan idag. Längtar till lovet börjar ♥

Min middag: - haha visst ser det äckligt ut men det var gott.
Spenatsoppa, ägg, vatten & bröd. Spenat innehåller rikt på järn, högt vitamininnehåll av exempel a och e vitamin. Ägg sätter igång magen och är bra för börbränningen.

Your in reverse, your pain rehearsed

Kvällens funderingar

15 år med 300 män


24:00 Hemma efter jobb

Mina fötter verker, & det blev alldeles för sent & jobbit att jobba eftersom jag inte är pigg & pga förskylning. Tänkte sova nu snart, men det är svårt. Imorgon ska jag upp tidigt till sjukhuset.


Kardashians Kollektion

Har länge funderat över en vit kavaj till mig till sommaren. Men tycker det är svårt att hitta någon man gillar. Har fastnat lite för Kardashians kollektion. Själv älskar jag alla Kims kläder, hon har stil i min smak. Är sugen på att köpa deras blazers.


Tror ni Kim har på sig kavajen från sin egen kollection ?

Tråkigt

Bestämde mig för att vara hemma idag från skolan för jag mådde riktigt dåligt igår. Jag började halv nio imorse, men jag kunde inte sova igår & sov 4 timmar på dagen efter skolan. Jag var verkligen helt död i kroppen. Jag tror det var ganska längesen jag var sjuk såhär på riktigt ! Snorig näsa är det ända som brukar drabba mig.


Hoppas dock inte att jag blir inne i helgen. Jag känner mig beundransvärt bättre idag än vad jag var igår, & jag försökte ändå passa på att göra viktiga saker ändå. Jag var i skolan (......) , & skulle lämna en idrottsuppgift men ingen verka vara där (..? ), & sedan var jag på möte. Imorgon eftermiddag ska jag jobba, likaså på söndag, & på dagen imorgon ska jag äta lunch med min syster.


Ufff, tråkigt i regnigt väder när man är rastlös. Ska lägga mig med Damernas. pusss

NAAAAAAW


Värme spolar

Känner mig inge pigg alltså, är hes, igen-täppt & har haft huvudvärk & ont i halsen och öron. Kommer nog vara sängliggande till helgen. Förskyldningen har jag kännt av hela veckan men trodde att det skulle gå över by now.

Min vecka:
måndag: Franska prov, geografiredovisning
tisdags: historia prov
onsdag: nationella prov
torsd: franska läxförhör/redovisning, möte
fredag: lediga?, jobb


Mina paket piggar upp mig som vanlig haha ♥ Denna pryl blir en utmaning. Jag kan inte ens locka håret fint & min nya superbraiga hårtork fuckar upp min styling också. Mmm har varit lite nervös över denna faktiskt.
Hade önskat prova ikväll men orkar verkligen inte.

Vivians klänning !

Kläningen från Pritty woman hittade jag när jag kikade på nasty gal. Den är ju sexig ändå, skulle endast kunna köpa den för att den ser ut som klänningen i filmen bara för att jag gillar den så mycket.

MAGSÅR


I've loved and I've lost


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu