All lycka till 2012

Alldeles strax blir det god mat med vin & sedan drar jag ut för att fira det nya året som kommer. Nu är det för att snart skynda sig iväg.

Gott nytt år !

Kvällskvisten

Frågan är om man skulle hinna slänga i en hårfärg innan Rojda kommer hit efter jobbet. Tveksamt. Har en kraftig hicka efter en tjock måltid kebab, åååå så gott , så less jag har varit på julmaten. Inge mer !

Vad fint det hade varit med lockigt hår imorgon till nyårsfirandet. Då jag är rödhårig imorgon igen också.

Denna tjej är min absoluta favorit youtubare!! Hon är så underhållande har kikat på varenda klipp hon har & hon är så bra. Hot tols locktänger har jag hemma också & de är verkligen att rekomendera.

Outasight


COFFE HOUSE

Rojda & jag har tagit en lunch idag & snackat & tagit en eftermiddags runda i butikerna. Jag & Rojda gör planer som vanligt & jag fick stryka mer från min shopping lista. Vi funderar på att åka till stockholm efter lovet. J

Sitter & kollar på pranked just nu & det är en tjej som har raderat sin pojkväns dataspel för att hon är less på att han jämt spelar hahahah han blev sååå arg att han grät & slog in datorn i väggen hahahaha.


Behövde verkligen det här lovet. ♥ pussar

26 DECEMBER

Rolig shopping idag ! Fick hem en kavaj, topp, en päls & lite skönhetsprylar. Mycket nödvändigt :) Ska åka till min efterlängtade pojkvän nu. Hopppas jag kan tigga skjuts av mina föräldrar. Har funderat på att ta körkort efter lovet. För just nu orkar jag inte ta mig ur soffan & kom ganska nyss hem. Mina kusiner åkte hem idag så har äntligen fått lungt hur & tillbaka mitt rum.

Ha en trevlig kväll ♥

Min jul

Allt jag har ätit de senaste 3-4 dygnen. Nu orkar jag inte stoppa i mer i magen. Imorgon så ska jag & finaste kompis shoppa heldag & kanske käka lunch i birsta. All stress är över & har längtat tills imorgon. Handla har blivit för mig som en avkopplande sport & därför har jag blivit väldigt vass på det. Kollade igenom nellys nya rea nu men förvånansvärt så hittade jag NADA !

Detta årets jul kom lite som en överraskning. Har haft en tjock jul med mycket mat, fet släkt & många presenter & en jultomte. Men denna jul överraskade med lycka & olycka i samma värld så det kändes lite kluvet för mig.

Sleep tight ♥

FINALLY

Har kommit hem från julshowen i skolan. Äntligen lov!! Ska åka & handla mat med mamma nu så ska det julbakas här hemma så kommer min släkt hit imorgon.

Kolla vilken gorgeous klänning en annan bloggare ska ha till nyår.. åååååå. Den under är en liknande som finns på nellly.

Okunnighet är lycka

Behöver fråssa , orkar inte med allt detta skoljobb nu som aldrig blir klart.


Idag: Psykologiprov, geografiprov ska vara inlämnat.
Tisdag: Köper sista julklapparna. Historia prov & matte C prov. Sover hos pojkvännen
Onsdag:  Vaknar hos pojkvännen ♥ Julstäda hela huset, julbaka.
Torsdag: Franska "prov". Handla med mamma, städa/baka mera. Släkten kommer.
Fredag: Släkten kommer
Lördag: Julafton
Söndag: Juldagen eller vad det kallas

Lördagen

En kompis körde hem mig för ett tag sen. Ikväll har vi haft en tjejkväll jag & några kompisar. Käk på biteline, träffade världens gladaste Ella där & tog en sallad till tjejprat. Följt av skräck kväll i lägenheten. Hemma nu iallafall & imorgon så har jag plugga dag från 10-10 verkligen, vill julbaka också om jag hinner det & sova ut ordentligt så tror jag ska lägga mig riktigt snart. Saknar min pojkvän att sova med ikväll. ♥

Även fast jag vakna upp med honom imorse.

Coco jambo

Hahaha min, rojdas & maddes underhållning under ekonomilektionen. Sjunger bort lärarens avsmittande depp-mode ! 

'
Jag har alltid haft en förälskelse för allt spanskt.

Ont i hela kroppen

Lucia idag i skolan, trodde det skulle bli en julshow så jag blev lite besviken. Mina fötter dunkar, de värker ! Har tagit en day off idag kan man säga. För att fira att jag endast har 10 % frånvaro från skolan. Jag & Rojda var i birsta & åt lunch & kollade runt i affärer & jag köpte en julklapp. Men de allra viktigaste personerna i mitt liv är de som jag inte än har köpt till.

Just nu är det trist. Men träffade en saknad tjej idag på stan som gjorde mig riktigt glad ! Träffade Jossan som jag saknat enmassa.


-


Varför jag hatar att umgås med mina utländska kompisar

?

Julbord igår

Sitter på franskan & är ovanligt pigg. Första morgonen sen föralltid som jag har kommit lagom i tid till en 08:30 lektion & samtidigt hunnit vakna ordentligt.

Var på julbord med min familj hela kvällen igår. Vi var i min gamla stuga & åt köttbullar, potatis, sill & sånt .. Det julbordet räckte för mig iår. Har aldrig varit så förtjust i julmaten, kommer nog faktiskt tråna efter en kebab på juldagen är jag helt säker på.

puss vänner. ♥

Relax

Hade riktigt gosigt igår relaxavdelningen med ett gäng tjejer ! Firade min kompis födelsedag igår med god mat, bubbel och lite tid i ångbastun. Hemma igår klockan 2.

Mina småkussiner har varit här idag. Jag passade på att sova ut riktigt länge idag. Sov så långt som till 3. Min lill-kussin Wilma ringde mig nyss & frågade vad det var för spel som hon såg mig spela på facebook. HAHAHA !!! Så nu har jag blivit granne med min lillkussin, 8, på fb haha! Imorgon ska jag på julbord med familjen så ikväll vill jag bara äta godis framför tvn. Känns lite sådär ensamt men behöver ha tid för mig själv med allt som jag har haft att göra den här tiden och vill tänka lite ifred. Eller inte. 

Ha en fin lördagskväll ♥

En varm kopp till tv:n

Har en storasyster som kommit hem hit för att bli ompysslad. Hon är sängliggande & sjuk. Ingen tid för mig att bli sjuk. Har handlat en present till en tjejkompis idag. Vi fick hem fina prylar tycker jag !


Gosar med en kopp varm choklad !

7 DECEMBER

Andra advent har paserat. Känns lite sådär sorgligt att jag inte längre har samma julkänsla som när jag var liten. Idag pluggar jag hemifrån. 5 prov ska skrivas innom 2 veckor. Har planerat julbord med familj till helgen, SPA-träff för att fira en tjejkompis & julklappar & plugg att inhandla innan hela min släkt kommer hit den 23:dje. Huset kommer vara fullt så funderar på att sova hos pojkvän eller syster då jag inte har något rum hemma! Ufff stressigt. Men man kan bara älska känslan när julafton kommer & man inte har några bekymmer kvar & man får julklappar & vänta in nya året. Mysigt !

Denna kille alltså HAHAHA !!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu