SMS-inlägg

img_4269 (MMS)


hahahahhah


California king bed

Min prins är hos mig och vi väntar in klockslaget, hur mysit ♥  Flyttar han en millimeter från mig ligger han för långt bort. Min 18-års dag är om några timmar ♥

Sommaridéer ♥


Turkiet

Dålig uppdatering. Ufff sådan mensvärk jag har haft sedan lördagen. Denna vecka har jag varit i Turkiet & tillbaka.



oy oy

Har inge humör för att skriva här nu. Jag har haft en bra dag idag, men med otur haha. Ja, ni kan faktiskt se det på tv ikväll. Jag är med på tv när jag är riktigt sur och irreterad. Mmmm .... vet ni vad jag ville göra ? Fula saker med den reporten & kamera killen.

Det var annars strålande väder & studenterna var överallt i stan. Jag & madde var & kollade på dem, sen åkte vi hem till mig & käkade köttbullar & hon sov hahahah :)) Jag fixade, städade medans. Sedan missade jag precis när studenterna gick ut på trappan för jag blev inne i mitt jobb. Men det gjorde inte så mycket. Har bara andra tankar i huvet.

Kärlek ♥

Val av bikini ..

hmmm

Lillen ♥


Kollar romantiskt

ufff, vad blek jag är. Perfect imperfections

Iväg snart

Längesen jag uppdaterade något här, har varit mest för att jag har haft skolan i huvet HELA dagarna. Men idag gjorde jag mina sista två prov så nu är det nära ! :) Hmmm, åå nästa helg ska jag på ansiktsbehandling & köpa en stor fet tårta åt mig själv & äta SJÄLV för att fira.

I helgen jobbar jag. Imorgon & på söndag. Tänkte gå ut ikväll men tar det som det kommer för det är inte roligt att jobba trött heller. Vad ska man ha på sig ?


Ska ner på stan & möta upp en vän strax. Pussar allihopa ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu