Köra

Hemma från övningskörning & ica in-handling. Har handlat matsäck till provskrivning på onsdag. Jaa det bli riktig mat till det ! Vi får ju ingen lunch & jag behöver min mat om jag ska orka.

Ska jobba imorgon. Längtaar ändå ! Men vill resa booort :( min dröööm skulle vara att jag fick åka utomlands snart. Till min födelsedag kanske ;) Men vet inte vart jag vill åka. Så än så länge längtar jag till helg.

Kvällens söndags mys


Söndag

Kollar igenom min kalender för skolveckan som börjar imorgon. Längtar redan efter helg ! Gillar inte att den är slut redan. Men får köra hårt denna vecka för det är mycket att göra. Hoppas att jag får mer tid att jobba också. 

Lägger in jobb, inställda lektioner, nationellt prov & så till veckan nu.

Är hemma från en övningskörningslektion. En lång en men det går riktigt bra. Busenkelt ! hehe. Dags att köpa teoriböckerna snart.

Hoppas ni haft en bra helg, pussar ♥

Pizza & cola

Pizza är klar som jag & min syster ska käka nu. Mmm vad jag älskar min syster haha ♥ Önskar jag hade kunnat vara med henne hela dagen men hon var inte hemma först så jag har övningskört runt lite & handlat idag också.

-bild-

C. A ♥

Om jag skulle få välja en röst i hela världen att få lyssna på i resten av mitt liv skulle det vara Aguilera. Hon har varit min inspirationskälla sedan jag var liten & jag har alla hennes album, varav jag har 4 album av stripped & tre av albumet back to basic. När hennes turné videor kom ut så hade jag fått en dator så jag kollade på den på nätterna. Om man inte tänker på hur många gånger jag har somnat till hennes musik med mina muffar till hörlurar i öronen slutar alltid med att jag får värk i dem på morgonen. Hennes text går rätt in i hjärtat på mig och har alltid kunnat relatera till hennes låtar. När jag var yngre så kändes det alltid bättre av att lyssna på hennes låtar. Hon är så himla vacker & har varit en kvinnlig förebild på alla vis jag kan komma på. Så himla bra blandning hon har när hon sjunger till sexiga saxofoner & orkestrar klassiskt som hon har mordernare låtar.

Minns när jag & min syster var små & hon sjung beautiful till piano på skolavslutningen i typ 4-5:an & nu hänger hon på en vägg när jag strax fyller arton..

Funderade ju över vilken låt jag gillar bäst som jag kunde lägga upp men



"escape everything thats happen in your day, your week and get filled with your imagination"






Jag dansade faktiskt burlesqe eller commercial dans kallas det som de dansar i hennes burlesque film. Hahha, väldigt flickigt är det älskar det :D


Etta james ♥





Victoria Secret

Är lite sur faktiskt. Alla produkter från Victoria Secret är billigare än de jag brukar köpa hem konstigt nog, fast de finns inte här i någon butik att handla. Samtidigt som jag tycker att det borde vara dyrare för jag vill inte att alla andra ska köpa samma som mig & vill ha lyxkänsla på märket.



Victoria Secret finns tydligen på http://www.bekkas.se/ visade en vän mig. Varför visste inte jag det här? Fårköpa till jag får lön. Tips till alla som har svårt att hitta något till tjejvänninan eller flickvännen.

Snälla låt mig sova fort


DAGENS BRUNSH

Masala te & morötter & film pågång.

Posten ♥


04:15

Vill inte sova ..

Kvällsmusik

Är hemma från jobbet & ska alldeles strax krypa ner till sängs i rena lakan. Själklart lägger sig Pelle & gosar på dem innan jag hunnit bädda. Sötis ♥


"It will be no clear sky if i loose you baby"


Ingen ork

Imorgon ..

Börjar 8:30 & börjar jobba 17 till halv tio. Jag ska stänga restaurangen imorgon. Känner mig sådär pepp på den långa dagen som väntar. Idrott, 1 prov, slutar fem & det allra värsta är att jag måste upp så tidigt.

Känner lixom att jag inte tog vara på mitt påsklov att slappna av & tänka på mig själv så det går lite ut över mig nu att jag har lite ork & behöver slappna av lite utan stress. Vill göra något riktigt själviskt & lyxigt för mig själv för nu känns det som att saker inte kommer lugna sig förens till sommaren. Ingen underdrift, för på jobb schemat ser det ut som att jag bara får jobba de längsta skoldagarna. Men jobbet är mitt minsta bidrag till stress. De kommande veckorna är det mycket krävande saker för mig i skolan tex också & allt är lite i en berg&dalbana.

Hade nationella prov idag & är lite besviken på min prestation .. Men vad ska man göra, för det så är vi lediga på fredag men för mig vet jag inte om det lönar sig eftersom jag måste ta tag i ekonomi 8-9 på morgonen.


Ligger i sängen & vill inte sova förens jag kan allt till idrottsprovet imorgon. Skulle ha historia prov imorgon också men jag skjuter på det. Kommer inte kunna sova annars heller.

Teenager Post


Sötaste ♥


Musik i öronen

Hoppas att jag lyckas komma upp till 8 imorgon till skolan. Vill verkligen inte ha skola mer. Har haft ett bra och skönt lov utan skola & det kommer komma upp så mycket nu till veckan så jag vill bara lägga av helt äligt.

Har hunnit med mycket idag. Har jobbat 11- 14, sedan övningskört, varit på stan, hälsat på mina snorungar till kusiner ♥, postat ett paket, fixat mitt schema till nästa vecka & käkat middag hos mina släktingar. Har inte suttit still någon stund idag. Iallafall. . 

Hörlurarna & jag ikväll ♥ Ljuvligt.

Macadamia

Olja i skönhetsvärlden är modernt nu. Alla olje-sprayer för hår som finns och jag har även provat olja som vård för ansiktet (Ett tips för dig med torr hud men för mig med fet så kunde jag bara använda detta över natten och tvätta på morgonen). Men det finns också i de flesta smink som tex mineralpuder och i flytande foundation(Det finns både dåliga oljor och bra näringsoljor) Mineraloljer finns i våra viktigaste energikällor.

De flesta oljor i smink är sämre oljor som min egen hy reagerar negativt på. När jag jobbade i förrgår så sa de att frityroljan som de använder att göra pommmes i renas mellanåt och när den blir gammal så sparas den och skikas till fabriker för återvinning som de använder till att göra smink av.

De oljer som jag oftast har lättare att lita på är de olika produkterna med näringsoljor som finns till hår. Som jag har märkt så tycker jag att det är lättare att hitta bra, lojala märken på hårprodukter än vad det är att hitta till smink.

Sedan finns det (oftast till hår) så kallade siliconer som kan vara lätt att blanda med oljor. Det är också ett ämne som kan vara av fusk kvalitet och bättre kvalitet som man måste vara försiktig med. Det ämnet sluter håret och ger den en glasnig yta men är bara ytligt och gör håret plastigt (Tips på ett märke med dåliga silikoner är CRUSH). Därför kan det vara svårt att skilja när man som kund kommer in och oljan gör håret glansigt och siliconer gör håret glansigt. Båda ämnena utför uppdraget men siliconer är bara ytligt och det tar flera månader att få ur det ur håret.


Det är också svårt som kund att tolka vad som står på förpackningen och var ingredienserna kommer ifrån.

Ett välomtyckt hårserie baserad på helande oljor.
Funderar lite över detta och är sugen på att köpa schampo och balsam ur denna serie. Men vet inte om jag vågar köpa dessa stora flaskor innan jag har provat dem och kollat djupare på innehållet.

Sötaste pappa

Jag jobbar inte idag. Vilket är lite skönt, kolla vädret ! Vaknade för en timme sen kanske, låg kvar i sängen ett tag & vred mig & strax ska jag till posten. Bestämmde med mamma igår att vi skulle övningsköra & gå på stan men sen vill jag vara med min pojkvän & just nu så sover han & min mamma jobbar så vet inte vad som blir idag.


Får ett sms när jag vaknar om att det finns en överraskning till mig & kolla vad jag hittar i trappen! ♥

Kollar på Erik och Mackan

Hatar verkligen dessa två men tvn står på ändå & i mitt rum finns inte så många kanaler. De pratar om hur en man ska vara.

En man ska vara lugn & ingen clown.

En man ska inte snacka skit om andra.
(Bara småpojkar som gör det tycker jag. Det visar på brist på bra självkänsla.)

En man ska inte skryta (får mig att skryta om honom istället:)

En man ska inte håna.

En man ska kunna ta det han vill ha, berätta och jobba för vad han vill ha. (riktigt sexigt tycker jag)

En man ska visa upp sin tjej och pyssla om henne stolt. (Killar fattar inte hur många avunda blickar de får)

En man ska inte ligga runt. (Killar som säger att de ligger med en tjej fastän de tycker hon är ful & äcklig är lika äckliga själva)

10 april

Jag kanske överdrev liiiite med tiden.. Jag börjar jobba klockan 13. Klev upp 9/10 & får nu sitta & vänta en timme tills jag ska ta bussen. Var bara så orolig att jag skulle bli sen eftersom jag är så bra på det.

Kollar igenom min mejl, fixar mig flera gånger, städar & väntar på att tiden ska gå fortare.


CITAT


Glad påsk !

Har städat lägenheten & tog en promis hem igen. Vädret är ganska svalt & skönt idag med bara lite sol så jag gick hem i kofta & trötta ögon. Sov sent igår.

Hemma blir jag överraskad med påskpresenter & godis ! Ska nu lägga mig i sängen & trycka i mig & kolla på en film.

pussar♥

TIDEN GÅR LÅNGSAMT

Var hos en älskvärd vän igår kväll. ♥ Vi tog en lång promenad & pratade mycket. Var riktigt skönt för jag hade varit riktigt rastlös under dagen och efter att små tjejerna gick hem med deras mamma så behövde jag frisk luft.

Idag blir det roligt, jag sitter i min syrras lägenhet & väntar på Rojda & hennes pojkvän. Det verkar som att det bara blir vi tre idag/ikväll men det blir mysigt! Vi behöver just nu handla, funderar vad vi ska äta eftersom min systers kylskåp är ganska tomt.

Min syrra ringde nyss & retar mig för att hon & våran kusin var ute på krogen i Stockholm igår. De jävlarna, vilken tur att jag inte följde med för då skulle de inte ha så roligt med krogen inte !


Vi här kanske hyr film tills ikväll. Några tips på skräckisar ?

Kärlek♥

"I'm looking for somebody i can call boo"

Looking for the only one that i can give my all to

Barnvakt

Väntar på mina kusiner som ska vara här idag medans min farbror jobbar. De ska komma nu alldeles strax. Saknar ungarna lite :) Så det ska bli roligt.


Ny fön

GHD AIR PROFESSIONAL HAIRDRYER
ELLER Ga.Ma PLUMA 4500

Cape fear på tv

Skönt med lov. Är inte i stockholm inatt men det är nice med påsklov ! Imorgon är jag ledig & ikväll ska jag bara slappna av framför tvn.



Ute i trafiken idag !

Hemma från min övningskörning idag. Har varit så busy denna vecka men passade på idag när det mesta var klart. Körde för första gången ut i trafiken !! Jag körde runt i rondeller och så där. Skärrad jag var hahah.

Påväg känner jag!

19:03


Dagen

Sov över min första lektion imorse. Bryr mig inte. Hade sedan företagsekonomi & slutade ! Sååå gärna som jag ville ligga kvar i sängen imorse.

Sedan var jag lite på stan med en fin vän & hämtade ut ett paket på posten.


Verkligen behövande för mitt hår.. Världens bästa serum, Kerastases nya olja & en hårspray från Matrix som ska hålla kvar lockar.

Om jag hinner imorgon så ska jag välja ut en hårtork som jag behöver också. Det är mycket att göra imorgon så jag hoppas att jag hinner med.

3 APRIL

Låång dag som fan idag. Är hemma hos min favorit nu ♥ Vi har varit i birsta & ätit middag på våran speciella dag & ska dra oss till sängs strax.

Annars, outhärdig skoldag ! Tidig morgon, prov på prov & förberedning till nationellt prov & övertid då Franska gruppen var tvugna att stanna & kolla på en film till halv fem. Tur att man var pigg idag & att det lönar sig till torsdag då man ist får sovmorgon.

Sedan åker jag till stockholm på torsdag, längtar !

Hoppas ni har haft en bra dag ♥

Min bebis 20 år ♥

Väldens bästa helg med födelsedagsbarnet ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu