Veckan & dagens planer

Himla jobbig denna vecka.

Måndag: Ledig, endast en lektion på morgonen.
Tisdag: Övningskörde, åt ute, var med en vän, köpte presenter till pojkvännen.
Onsdag: Intervjuer * 2 / ledig !
Torsdag: I stan 8 & gjorde en grej, sedan skola 8:30 (redovisning etc), gym, lång hål & tröttsam eftermiddag.

Idag ! : Skola 9, en timmes hål sedan lektion i ca 20 minuter. Sitter nu i biblan på rojdas dator & min syrra ska strax ner till stan med mig på en fika. Sedan ska jag klippa mig. Och Ikväll är jag ensam i hennes lägenhet så jag tror att mina tjejkompisar kanske kommer över då så det inte känns alltför ensamt. Kommer vara där från 16.


Ha en trevlig helg ni alla, pussar ♥

Tröttsamt

Skulle vilja sova & koppla av nu. Idag hade jag sådan lång hål-rast så jag åkte hem för att sova om bara för en kvart .. Jag är helt slutkörd & det har varit en tidig/jobbig & lång dag.

Ändå måste jag döda mig själv för att jag har läxor tills imorgon..

Några visdomsord


A heart like twenty women


DRÖMKROPP


15:57

Varför skriver så många ner sina problem på sina bloggar/twittrar/fb ? De kanske inte vågar prata med sina nära eller de har svårt att få uppmärksamhet. Skriv inget alls istället.
..

El stockholmo

Längtar bort ifrån sundsvall, längtar till kära Stockholm. ♥ Vill träffa mina nära vänner där & familj som jag saknar därifrån & värmen som finns där. Aaaaaaaarggghh..

Snaaart . Längtar till påsklovet.

J Cole ♥

Ser ut som att jag har en kraftig sovmorgon imorgon.. Börjar 10 & slutar halv 2. Dagen består bara utav 2 lektioner! Nice, nice får se vad som blir av utav resten av dagen. Har ju varit så trött på senaste, hoppas hitta energi till veckan imorgon bitti!

J Cole♥

Djupare album av Sean



Har Sean Paul blivit kär ? I hans senaste album låter det som han lämnat hans (uno, dos, tres..) flickvänner. Han sjunger kärlekstexter & inte skaka rumpa! Gillar hans gamla beat ändå, samt hans nya album är riktigt bra också.

Lyssnade mer på Sean när jag var yngre så jag har många minnen & känslor som dyker upp ibland när jag lyssnar på honom. Aragarra mi mano är min absoluta lugna favorit. Men det är så mkt känslor i den låten att jag inte kan lyssna på den längre.

Återkommer med favoriter på hans nya album. ♥

Vill träna

2 glada tränade kroppar :)
Imorgon kanske ?

Längtan


Vill vara sängliggande idag

Så himlade trött jag är.. Har jobbat idag & igår var jag hos min syster men känner mig verkligen inte på topp. Kanske blir jag sjuk snart. Känns som det då jag bara vill sova hela tiden & näsan rinner.



Hoppas ni har en bra dag.

R.I.P hårtorken :(

Den kolapsade .. Styling verktyget som var flitigast & närmast hjärtat :( fan. Ska kolla min garanti först så jag slipper använda mammas rese-hårtork som alltid fastnar i håret och får mig att se ut som ett troll. Men annars kanske jag skulle behöva kolla på en ny.

Kommer se ut som ett plattfall i håret framöver ! 


Några tips på en bra hårtork ?

:(:(:(

Min idé om träning ..

:(

Vårsol

Sitter & svarar på mejl nu & tänkte läsa lite läxor. Vädret var riktigt fint idag och vi fick sluta så tidigt så jag tänkte passa på att göra lite innan jag drar vidare till min syster i eftermiddag så ska vi umgås. Det var forever sedan senast så det ska bli mysit.

Ha en fin dag ♥

I will forgive you for everything you' say


Take me over, let me hear the sun




Cleanvitt

Ända sen jag upptäckt fläckborttagning till vita kläder, har min garderob blivit som ny. Komihåg min bild lärare i nian som alltid pratade om vanish haha, hon hade rätt ! Det funkar som magi ♥

Känns som det var längesen jag var i skolan

Hej på er ! Känns riktigt konstigt att vara tillbaka i skolan idag. Jag har franska nu och veckan har precis börjat. Ska sätta mig med läxor i eftermiddag, är inte nöjd förns jag ligger lite före i alla ämnen. Det händer inte så mkt i skolan nu, så måste passa på. Fast som sagt så har veckan nyss börjat så jag vet inte vilka nya avsnitt som kommer. Matte C prov vet jag attt jag har om en vecka iallfall. Det har inte klassen så det brukar oftast krocka med andra ämnen. Men vi får se. Måste börja på det idag ! Ser på min skolmejl att min gamla klass fortfarande ligger in prov & sådant i min kalender. De ska ha matte D prov nästa vecka. Jag slipper det iallafall.. 

Lovet har varit bra. Längtar till nästa redan då jag ska till Stockholm. .

11 MARS 2012

Har varit hos min prins idag. Han är verkligen världens bästa. Imorse när vi var uppe var han så himla fin & gullig lixom hela kvällen igår. ♥

Sedan har jag övningskört. Jag är så himla noga med att få mitt körkort till sommaren är igång. Älskar att köra & åka bil tycker det är roligt så det ska jag väl klara. Om jag får säga det själv så tycker jag att jag är ganska duktig själv. :)

Ska kolla igenom elevhandboken lite ikväll & borde ju sätta igång med läxor som jag inte alls kollat på detta lov så är lite besviken på det då men har verkligen ingen lust att hämta böckerna från hyllan. Imorgon är det skola så jag vill få igång farten med läxor igen.

Hoppas ni studenter haft ett trevligt lov. ♥ Imorgon börjar skolan igen !

fuck that shit



Första körlektion idag

:D :D :D

Chai och en vän

Har satt mig på coffe house med en latte så kommer min vän hit om 5 ! En fin vän & en fika, perfect.

Jag visste någonstans i min själ, Så finns det mer än denna neger i misär

Fixar håret, sminkar mig & funderar på vad jag ska ha på mig. Ska ut snart & se en vän för fika ! Mysit.


KEN RING ♥ ♥

Smoothi

Tips för den nyttigare.

Banan
Vanilj glass
Apelsinjuice
Mild youghurt
Hallon/Jordgubbar

Härnösand


Påväg !

Riktigt dålig start på dagen. Jag har så hett morgonhumör & jag vaknade på fel sida av sängen. Ska försöka pigga upp mig så vänder det snart.

Min frukost + en korv på macken. Roligt att jag börjar tycka om LOKA nu också haha ! Persika & hallon yummi :)

Internationella kvinnodagen

Ska det vara internationella kvinnodagen idag? Många tjejer säger ju att det är diskriminerande att ha en dag i kalendern för kvinnan som att vi ska "..stå i köket alla andra dagar" & bara ha en dag då man ska måsta behöva tänka på kvinnan men det tycker inte jag.

Man ska tänka på de som har de svårt & exempelvis inte får rösträtt för att de är kvinna.
Alla de kvinnor som bli våldtagna & utsatta under krig.
Spädbarn i Kina som föds till tjejer som lämnas ut i skogen för familjen vill ha pojkar.
& de flickorna i Afrika som inte får gå i skolan för att de är tjejer.
Tjejer som blir omskurna när de är små för att visa sin man renhet.
Kvinnor i strikta länder som inte får gå ut utan en mans ansvar och uppsyn.
Kvinnor i karriärslivet som får mindre betalt än män.
Men också tänka på starka kvinnor som har gjort det möjligt för kvinnor idag att exempelvis få jobba i fabriker & på arbetsmarknaden och inte behöva vara hemma på gården med barnen.


Kvinnodagen är inte en dag för mig utan för de som möter svårigheter i livet för att de är kvinna och de kvinnor som har kommit långt trotts svårgiheterna.

Jobbat idag

Har jobbat idag med grabbarna & städat en vila. Städa är inga problem för mig, så dagen har gått relativt fort & det kändes skönt att komma ut & göra något vettigt jämfört med lovets långa "vila".

Ska duscha & fixa mig så nattar jag hos min bf ♥


pussar

Svart

Eftermiddagsshoppandet.


Hahhah, ursäkta mitt paint-ande !

Vackraste kvinnan


Vill få upp henne på min vägg men hittar ingen sida på nätet som har fina bilder på henne utan att det är film posters. Tipsa gärna om ni vet något.

Vårjacka i mocka


HELT kär i min nya vårjacka som jag kommer ha i vår, hihi. Köpte den förra veckan eller så. Underbar. :)

Babbel på morgonen

Godmorgon världen ! Fint väder ute & strax ska jag iväg. Om min vän svarar på mobilen ska vi träna. Men annars tror jag att jag skippar det till ikväll istället.

Kolla vad jag hittade på internet. Man kan inte vara nog försiktig på internet.;)

Gosekillen

Har inte så mkt jag kommer på att berätta här. Imorgonbitti ska jag försöka komma iväg till gymmet under morgonen & idag har jag varit med min finaste vän maryan ♥

Uuufff.. Jag blir så himla fort trött på dagarna. Kan inte förstå varför. Igår när jag hade min pojkvän här & övernattade tror jag att jag somnade 22-23.. Det är inte heller ovanligt haha han stackaren.

Gosekillen i sängen just nu

Obsessed



Obsesseb med kanelbullar ! Finns det något som Beyonce inte kan göra ?

Måndagsträning

Har gymmat med tjejor & kom nyss hem & lagar mig något att stoppa i mig. Min kropp anpassar sig bra. Jag har endast tränat två gånger & min kropp tycker inte att det är lika döjobbigt idag som det var första gången. Känns inte som att jag kommer få någon träningsvärk denna gången tyvär. Träning är svårt.

Ska iväg med en buss halv så ska byta om ännu en gång & knalla iväg strax !


pussar

10 månader med min pojkvän idag


Lovet startar nu

Jag har precis nyss redovisat två redovisningar aldelles själv(gruppen är sjuk och den ena uppgiften var ividuellt) under 5-10 minuter inför tio-elva klassmedlemmar ! Så stolt jag är !!!!! Ska stryka dessa från min skollista hehe.

Engelska grupparbete redovisning check
Engelska prov betyg VG check (lite besviken där ändå för jag pluggade inget så jag hade haft chans till högre om jag gjort det jag skulle)
Svenska facklitteratur redovisning check
Lämna in Ekonomi B uppgift check
Prata med Janne om prov check
Ansökt om några jobb & kopiera ut CV check
MVG PÅ MIN GEOGRAFIPLANSCH CKECK (har nu en chans på MVG i slutbetyg(!!!!!!!!):)


Så nu har jag slutat & sitter i bilban stolt, men med hungrig mage och väntar på att jag ska ha möte med syon kl 13:00 ... Men det gör inget för jag är så nöjd med veckans prestation. Det är bara historian som jag skulle vilja bocka av. Men det spelar ingen roll hur mycket man gör om man inte är nöjd! Redovisningarna var verkligen värd natten igår. :)

kyssar ♥

Eftermiddag med familjen

Hemkommen från middag med min familj hos min mormor. Mina släktingar från Stockholm har varit här på besök denna vecka. Min mormor hade gjort, för-, varm- & efterrät åt oss ! Riktigt mysigt.

Ovanligt för våran familj, men kamal & karin hade med sig familje filmer på mig , min syster & min kusin. Saknar mina kussiner riktigt mkt ♥ Gud vad små vi var. 

Får lite ångest bara. Har varit en fylld vecka & nu återstår att göra en redovisning till svenskan tills imorgonbitti innan jag lägger mig. Ska redovisa ensam imorgon 2 gånger för klassen & jag har inte förberett den ena. För min gruppmedlem är nog troligtvis sjuk imorgon & den andra redovisningen är inviduell. Men hoppas att jag fixar det här nu ikväll så att jag inte sumpar det imorgon.

Så jag säger godnatt ♥

Jag nio år i spanien.
13-14 år. 
På min 17 års dag förra sommaren i Kroatien.

Karteller

Sista frågan kvar på ekonomi B uppgiten. Sen är jag klar !!!!!!!!!



Karteller = Obegränsat samarbete mellan företag.

ha-ha !

Lov snart

Alltså fan.. Sitter & kollar på efter tio på tv4 & är hemma ifrån skolan idag. Hade knivont i magen igår & morgonen började med att jag försov mig fast jag sov igår klockan 11. Min kropp känns helt slut..

Känner ändå att det är dåligt av mig, får ångest, eftersom sportlovet börjar imorgon. För mig är det inte ledighet om jag redan är hemma när det är skola.


Träningsvärken jag haft dessa dagar i magen efter måndagens träning kommer komma tillbaka under lovet då jag tänkte fokusera på att bli klar med det jag har i skola, träna lite & ÖVNINGSKÖRA (!!!). Om 4 månader ska jag ta mitt körkort. & till påsklovet så åker jag till Stockholm ! 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu