SOMEHOW HE IS FLAWLESS IN MINE


Snö i sundsvall

Godmorgon !

På en natt blev sundsvall en snöhög. Härligt?! Första advent var igår också & köpte lussebullar på julskyltningen med mamma & fick med mig en dunjacka hem. Sedan fikade jag & min pojkvän från hans säng till en film. Julen kommer perfekt när man behöver lite extra kärlek. Men önskar också att jag hade en solbiljett till värmen för att få vila efterråt! Julen måste vara den värsta högtiden för stökiga familjer. Längtar iallafall.

Måndag idag, uff att en ny vecka redan har börjat. Känner mig inte superpigg.



Dan före dan

Mitt jobb i skolan har verkligen lönat sig. Imorgon har jag jobbigaste dagen på hela veckan & på fredag blir det kämpigt. Har suttit ett tag nu för jag har inte någon ork till att plugga men har 30 frågor & ett läxförhör som jag ska kunna utantill tills imorgon. nattplugga är bland det värsta som finns. Om man är på en deadline såklart. Men efter det här kommer det bli skönare i skolan i många ämnen. Har nyss handlat en klänning till mig som tröst.

Imorgon fyller min storasyster år !
Därför har jag & mamma varit ute i birsta & jag har handlat en present. Imorgon ska vi ha som en liten fika & på lördag blir det riktigt firande.


Nervös för morgondagen har mycket som kommer hända imorgon.

Bra dag idag

Skrev ett så fint inlägg som raderades. Jaja, har haft en bra dag idag. Superhumör & pigg. Vi slutade snuskigt tidigt (11, jaaaa det är sant) idag pga inställda lektioner för öppethus. Jag hade tyvär min matte klockan 2 som jag duktigt gick på.


Ska dricka te efter att jag hoppat in i duschen & fönat håret. Sedan ska jag sova djupt under täcket. ♥ Längtar tills fredagen kommer har endel i skolan nu som jag behöver få gjort bara längtar tills det är slut.


pussar

21 november

Borde inte det ha varit snö i november? Har haft enheldel saker som jag har fått gjort. Utan planering!! Riktigt skönt. I helgen så hade maryan sin lilla get together. Jättemysigt!! :) VAr ockcså i min systerslägenhet & med min pojkvän.

Jag älskar läget nu. Kan man säga. SNART är allt som är tillgängligt klart i skolan och sooon börjar Rojda i min klass! Samtidigt som min syster fyller år på torsdag så hade tänk att jag skulle tillbringa hela lördagen (natt & dag) med henne. Behöver verkligen ta igen det eftersom jag knappt pratat med henne innan hon flyttade & nu har jag bara besökt henne 2 gånger.

puss ♥

Hälsar på syster ikväll

Vilken kort dag. Min pojkvän sov hos mig igår, skulle gärna sova varje natt med honom. Har varit en ganska kort vecka också när jag tänker på det. Tyckte den gick riktigt långsamt i måndags/tisdag men sen vipps..

Ikväll ska jag iväg till mig syster & hyra en film eller kolla på tv & gosa. Första natten som jag sover i systers nya lägenhet! Hon jobbar till 6.

pusssar ♥

Why so serious?

åååååååååångest.

She says "kiss me like you miss me, fuck me like you hate me and when you fucking someone else just fuck her like she ain't me."

Start på veckan

åå herregud imorse när jag klev upp var det som om jag inte hade hunnit somna ordentligt. Jag sov 4 timmar & var ovanligt pigg för det. Kom upp till sju & åkte till skolan 8. Det brukar jag inte hinna göra så om jag har sovit tio timmar. Galet.

Slutar ovanligt tidigt idag tror jag. För min lärare är sjuk & vet inte om gruppen kommer ta insiativ att plugga själv så då kanske jag slutar 13:15. Lyx! Har mycket att göra denna vecka så jag ska ta tillfälle att använda tiden. Ska försöka göra det mesta idag så jag kan sova hos min bf imorgon.

Att göra:
Historia prov, historia uppgifter(snart klar)
psykologi hemprov
ekonomiprov
matte läxa
franska läxa

Min storasyster börjar bli stor

Ja , min storasyster har flyttat ut nu. Har hjälpt henne att flytta idag & bära lådor osv. Hemmes rum står tomt här hemma, har funderat på att göra min egna "walk in closet" av den .. Tänk vad nice det hade varit.

Bara drömmer lite. 



Grattis till min chokladpralin

Ser ni att jag pysslat lite med min blogg? Någon rädda mig snart från internet så att jag kan göra klart min svenskaläxa tills imorgon.

Påvägen hem från västermalm idag kom jag på hur mycket jag saknar den skolan. Det var linjen som gick snett. Idag har jag varit i stan, på hedbergska & till västermalm. Ända sedan jag bytte skola har min vardag sätt så annorlunda ut. Jag kan vrida på den åt vilket håll jag vill, jag får tid över åt mina vänner, skolan blev inte lika tung & ångestfylld & blir mer glad av att kunna göra mer inpulsiva saker under dagen. Jag är en sådan som inte går att stänga inne. Hur jag än gör så kommer jag ha mer att göra än klassen men jag kunde inte hitta en bättre lösning än där jag nu har hamnat. Runt allt det där så har jag tappat min lekfulla sida & blivit så "uptight" & mer seriös. Saknar västermalm endå ibland fast det var ett rent hell. Ibland är det lätt att finna sig i vardagen & ibland är det som att skolan är en rolig barnlek på något konstigt vis. Nya förändringar har blivit som godis för mig.


Tänk helgen börjar imorgon ? Nej jag vill inte ha helg. & grattis till min vackra Maryan som blev 17 år idag! ♥



18:59


Hej hjärtan

Har lagat mig själv en liten matlåda till tågresan imorgon. Jag åker från sundsvall 12:30 & byter sedan tåg under dagen i Gävle. Kommer fram i Stockholm någon gång efter 15. Medans jag åker till Stockholm hinner mina kussiner därifrån komma upp hit & när jag väl är hemma så har min storasyster flyttat ut från huset till hennes första lägenhet. & bra var det kanske att jag inte beställde biljett i internet på tåget för ska fokusera på att plugga under resan som attan. På riktigt den här gången, nu när jag har tiden.

uuuf sent måste komma i säng NU.

Stop holding on to what hurts and make room for what feels good.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu