I lose my cool and I blow it


Nu blir jag REDHEAD

Känns lite tråkigt såhär på måndag har inget särskilt som jag ska göra idag. Jag var snabbt på stan imorse & köpte hårfärg som jag nu ska pyssla med ! Blir en black cherry ;) Har plugg som jag inte gjorde klart igår också som jag bara MÅSTE MÅSTE bli klar med idag. Är så sur på mig själv som inte gjorde klart det igår. ååååå hade lovat mig själv att första dagen på lovet skulle jag vara fri.

Ska blanda färgen & sätta igång nu! Är nyfiken på resultatet jag har helt slutat färgat mitt hår & har äntligen lyckats få tillbaka min riktiga färg (kanske lite rand/skimrande i topparna) så nu kör jag bara på toning & idag blir det variation med rött! Excited!

Hoppas att resultatet blir något sånthär;


Sunday afternoon

Känns som om klockan är över midnatt så mörkt som det är ute nu. Hemkommen från skönsberg och ska bara vara hemma ikväll. Kika på tågbiljetter, internetshoppa, kolla på danskurser, plugga endel, Pelle ska bada & så..

I've been shot


Äter maryans bulle

Sitter & smygkikar på stockholmbiljetter & magdanskurser & på sidan så pluggar jag historia. Idag var jag bara på min matte C lektion. Jag har haft en tuff vecka. En migrän som inte vill lossa har växt sig fast på mig & vill inte släppa taget.

Positiva saker idag:
* Fick mina vackra kläder från nelly idag, vinrött i stickat & svart spets! Riktigt nöjd!
* Känner mig duktig som iallafall gick på Matten idag fast jag hade migrän för de 2 går inte ihop.
* Min kropp är äntligen bättre utvilad.


Funderar annars över mycket som vanligt.

Super Bass


Dagens citat

Sitter i bibloteket med Agnes & Ebba. Har lunch nu & slutar inte förns vid tre då ska jag gå & fika med Rojda. Har nu Företagsekonomi & sedan efter det Matte C. Får inte glömma att plugga ikapp på matten under lovet. Livlöst inlägg va? Skulle bara säga hej.

Inflyttningsfest närmaste veckan

Lov passar bra nu. Fick en inbjudan till Moa min om inflyttningsfest snart. Måste komma iväg till stockholm till lovet. Vad fan ska jag göra här? Har tänkt lite , & det var riktigt länge sen jag gjorde något som jag ville göra.

Behöver komma ut & träffa folk !

-


Tillbaka till min gamla workout

Har alltid älskat musiken.

Filmtips?

Ska hoppa in i duschen, bädda rena lakan & lägga mig i sängen & kolla på en film under täcket. Har ääännttlliiggen köpt en ny kudde också så ska bli riktigt gosigt.


Måndag imorgon. Tar mig igenom veckan & sedan är det höstlov. Min syrra flyttar nästa månad & det är inte så långt kvar till november ju. Rojda sa också till mig att det skulle ha snöat denna veckan? Tiden går fort. Under höstlovet så ska jag se till att komma iväg till Stockholm tror jag. Har ingen aning vad jag ska stanna här & göra. Saknar min moe så mkt & Sveriges big apple♥


kyssar från mig, ♥

Några ord om helgen

Väntar på mamma så ska vi åka till IKEA. Känner mig riktigt ofräsch idag , sov några timmar inatt för låg uppe & pratade med Rojda :) Hur jag än ser ut så har jag iallafall så mkt energi i kroppen ! Sov alltså hos Rojda & vi var ett gäng igår som slutade på soffan framför tv, sovandes i en hög vid ungefär klockan 10 ! hahaha, men känner endå det var mysigt.

Vill komma iväg & köpa en list, en ströskel & en/två billiga hyllor. Ja jag har inte haft någon list eller tröskel sedan jag bytte rum med mamma & pappa .. & börjar störa mig på det något så otroligt. När jag också känner att mitt rum inte känns klart som jag vill ha det.

Fredag eftermiddag

Jag är hemma, nöjd, efter en stor kebbab och början på ännu en ny helg. Eftermiddag-shopping, & ska nu ut på en promenad med en vän! Kan det bli så mkt bättre? Fet mat, shopping & en vän på slutet av en jobbig skolvecka.

Vinrött stickat & svart spets hemklickat!

WE FOUND LOVE


Ta ner en stjärna åt mig

Vill ha, vill ha, vill ha. Är det så vi människor funkar? Jag vill se allt !

Hehehhehe

Tvingade min pojkvän idag att kolla på Seven med mig också nu när jag kommer hem så går den på tv! Med ungen Brad Pitt & Morgan freeman. Underbart !




ONSDAG

Längtar bara tills min pojkvän slutar så jag får se honom snart. ♥ Sitter nu & försöker göra historia klart medans jag väntar på honom. Vilket är viktigt att det blir klart. Sedan får jag soooovaa imorgon !

Ledigheten idag har inte gynnat mig. Jag känner mig lika stressad endå.

18 OKTOBER

Nu har det regnat ute sen klockan tre när jag slutade skolan idag. Jag älskar lukten ute när det regnar. Skulle jag inte ha massor av plugg så skulle jag funderat över en promenad.

Vi är lediga imorgon från skolan för att alla samhällsprogram har utvecklingssamtal. Alltså alla kurser som inte tillhör samhällsprogrammen är igång som vanligt. Jag har utvecklingssamtal imorgon 10:00, sedan har jag matte C & ekonomi prov 11:30. Det kallar jag inte ledighet !!


Välkommen till min nya blogg ! Kommer tillbaka från spotlife som inte fungerade alls.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu